Servicii

Coaching 1:1

In sesiunile de coaching 1:1 lucram impreuna pentru a depasi limite, a gasi solutii, a vedea noi perspective si a gasi caile cele mai potrivite pentru ca tu sa iti atingi scopurile, sa iti indeplinesti visurile si sa fii implinit.

Daca vrei sa intelegi care sunt blocajele care te impiedica zi de zi, sa te eliberezi si sa incepi sa traiesti viata pe care ti-o doresti, afla aici mai multe detalii si contacteaza-ma.

Time Line TherapyTM

In sesiunile de Time Line Therapy invatam sa lucram cu linia timpului pentru a face pace cu trecutul, a invata sa ne bucuram cu adevarat de prezent si pentru a aduce viitorul mai aproape de noi facand obiectivele si visurile noastre reale, palpabile si usor de indeplinit.

Daca ai visuri si obiective pe care le-ai lasat prea mult timp sa stranga praf pe un raftulet al sufletului, vino sa invatam impreuna sa le aducem la realitate.

Training si Dezvoltare personala

In trainingurile noastre ii ajutam pe participanti sa invete mai multe despre ei insisi, sa inteleaga si sa practice tehnici si metode prin care pot lucra si comunica eficient, prin care ii pot cunoaste si intelege mai bine pe ceilalti, totul pentru a avea rezultate excelente in viata profesionala si personala.